בשר חזיר איטלקי קלוי
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, פילה חזיר, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי איטלקי, בשר חזיר צלוי איטלקי, ו בשר חזיר איטלקי Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; לשפשף על כל הצדדים של בשר חזיר.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חזיר ומבשלים 3 דקות; פונים ומבשלים 2 דקות בצד השני או עד השחמה.
ידית עטיפה של מחבת עם נייר כסף.
אופים ב 375 במשך 18 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).
הסר מהתנור, אוהל עם רדיד, ולתת לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.