קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

בשר חזיר פילה עם צ'יפוטלה-Maple Mop

בשר חזיר פילה עם צ'יפוטלה-Maple Mop
פילה חזיר עם צ'יפוטלה-Maple Mop עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1178 קלוריות, 187 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר חזיר, שמן צמחי, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו בשר חזיר צ'יפוטלה, Chipotle-בשר חזיר במרינדה טנדרלוין, ו בשר חזיר צ'יפוטלה מצופה בטנדרלוין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם מתלה הקרוב ביותר broiler ולחמם מראש גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מערבבים את כוסברה, אבקת שום, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
מברשת את tenderloins עם שמן לשפשף בכל רחבי עם תבלינים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
להניח את החזיר על מחבת רדודה קטנה צלייה עד הזהב, מפנה פעם אחת, על 5 דקות לכל צד. (מדחום מיידי לקרוא צריך לרשום 130 מעלות F כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
לטאטא את הסירופ, חומץ, רוטב חם, ומלח יחד בקערה קטנה. שים חצי מהרוטב בצד. בנדיבות מברשת tenderloins בכל רחבי עם הרוטב שנותר. חזור אל broiler ומבשל, פונה פעם אחת, עד חום עשיר עמוק, על 2 עד 3 דקות. מניחים את הבשר בצד במשך 5 דקות לנוח לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מגישים עם רוטב שמור לטפטוף על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
להניח את הפילה על משטח העבודה שלך להחליק סכין חדה מתחת לפני השטח של העור הכסוף. שמירה על הסכין שלך שטוח על הבשר, לעשות את החתך הראשון שלך על ידי חיתוך ממך לקראת סוף הפילה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
הרם את החלק פנוי של עור הכסף למעלה ומניח את הסכין שלך בנקודה שבה העור פוגש את הפילה. פרוסה להפרדה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
המשך לנוע לאורך הפילה, מושך וחותך עד העור הכסוף מוסר לחלוטין.