בשר חזיר צלוי
בשר חזיר צלוי הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 76 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 512 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם צלי חזיר, רוזמרין, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. נסו צלי צלעות חזיר, צלי צלעות חזיר, ו צלי חזיר עשב (מתכונים דומים).
הוראות
תוחבים את עשבי התיבול הטריים מתחת לחוטי הצלי או משפשפים את עשבי התיבול המיובשים על הבשר.
מחממים את השמן במחבת אטומה לתנור על אש בינונית עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים את הצלי ומשחימים מכל הצדדים, כ -15 דקות.
מפזרים את הצלי במלח ופלפל.
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים 1 שעה ו -15 דקות או עד שמדחום קריאה מיידית רושם 155 ו ' במרכז הצלייה.
מוציאים מהתנור. מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים לנוח 15 דקות כדי לאפשר לבשר לסיים את הבישול. דלפו את השומן ממיצי המחבת וזרקו. כף את מיצי התבנית מעל הבשר הפרוס.