בשר עגל ורווה עם רוטב גורגונזולה ותפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר עגל ומרווה עם רוטב גורגונזולה תפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 73 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1270 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, פירורי לחם, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו תפוחי אדמה מרוסקים זהב יוקון עם Gorgonzolan ומרווה, קציצות בשר, תפוחי אדמה מרוסקים, ורוטב מחבת, ו תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם גבינת גורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים אותם במים, ואז מביאים מים לרתיחה; מלח אותו ומבשלים תפוחי אדמה עד מזלג מכרז, 10 עד 12 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
בעוד תפוחי האדמה עובדים, לשלב עגל עם ביצה, פירורי לחם, 1/2 כוס גבינה, מרווה, מלח, ופלפל שחור. טופס 4 (1 אינץ ' עבה) כיכרות בשר בצורת אליפסה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פירורי לחם
תפוח אדמה
גבינה
בשר
מרווה
מלח
עגל
ביצה
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת. גלי בשר חומים 2 עד 3 דקות בכל צד ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה nonstick ולסיים בתנור, 6 עד 8 דקות. להחזיר מחבת כדי לחמם, להוסיף עוד סיבוב של שמן זית כתית נוספת למחבת ואת הפטריות ואת השום. מבשלים פטריות עד כהה ומכרז, 5 עד 6 דקות, ולאחר מכן מוסיפים מלח ופלפל ו 1 כוס ציר עוף כדי deglaze את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
ציר עוף
פטריות
שום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת
תנור
5
בעוד הפטריות מבשלות, ממיסות חמאה על אש בינונית בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים קמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
7
מקציפים בחלב ומתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל. להפחית את הרוטב כמה דקות כדי להתעבות קצת.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
פלפל
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מסננים תפוחי אדמה ומוסיפים אותם בחזרה לסיר חם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
מוסיפים חצי מרוטב החלב לתפוחי אדמה עם פרושוטו ונותר 1/2 כוס גבינה, כמה חופנים. לרסק את תפוחי האדמה כדי עקביות הרצוי העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פרושוטו
תפוח אדמה
גבינה
רוטב
חלב
10
מוסיפים את רוטב החלב הנותר לפטריות, מערבבים בגבינת גורגונזולה כדי להמיס, ואז מוסיפים את המרק ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
Gorgonzola
פטריות
מרק
רוטב
חלב
11
מגישים את גלי הבשר עם רוטב פטריות גורגונזולה מעל ותפוחי אדמה פרושוטו לצד.
מרכיבים שתצטרך
Gorgonzola
פרושוטו
פטריות
תפוח אדמה
רוטב
12
מגישים עם סלט ירוק או יין רווי ירקות, מתכון כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
יין
13
מחממים מחבת עמוקה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, ושום. לבשל שום כמה דקות בזמן שאתה קוצצים כרוב ולאחר מכן להסיר את ציפורן. Crank לחמם חריץ אותם להוסיף ירקות לנבול אותם, 2 עד 3 דקות של סיבוב מעורב כאן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
שום
ירוק
ציפורן
כרוב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
מוסיפים יין, מלח ופלפל ומפחיתים את החום לרתיחה. תלול את הירוקים ביין 10 דקות, מערבבים ולאחר מכן לשרת.