קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

בשר עגל ורווה עם רוטב גורגונזולה ותפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה

בשר עגל ורווה עם רוטב גורגונזולה ותפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר עגל ומרווה עם רוטב גורגונזולה תפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 73 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1270 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, פירורי לחם, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו תפוחי אדמה מרוסקים זהב יוקון עם Gorgonzolan ומרווה, קציצות בשר, תפוחי אדמה מרוסקים, ורוטב מחבת, ו תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם גבינת גורגונזולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים אותם במים, ואז מביאים מים לרתיחה; מלח אותו ומבשלים תפוחי אדמה עד מזלג מכרז, 10 עד 12 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
בעוד תפוחי האדמה עובדים, לשלב עגל עם ביצה, פירורי לחם, 1/2 כוס גבינה, מרווה, מלח, ופלפל שחור. טופס 4 (1 אינץ ' עבה) כיכרות בשר בצורת אליפסה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פירורי לחםפירורי לחם
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
בשרבשר
מרווהמרווה
מלחמלח
עגלעגל
ביצהביצה
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת. גלי בשר חומים 2 עד 3 דקות בכל צד ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה nonstick ולסיים בתנור, 6 עד 8 דקות. להחזיר מחבת כדי לחמם, להוסיף עוד סיבוב של שמן זית כתית נוספת למחבת ואת הפטריות ואת השום. מבשלים פטריות עד כהה ומכרז, 5 עד 6 דקות, ולאחר מכן מוסיפים מלח ופלפל ו 1 כוס ציר עוף כדי deglaze את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
פטריותפטריות
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
תנורתנור
5
בעוד הפטריות מבשלות, ממיסות חמאה על אש בינונית בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים קמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מקציפים בחלב ומתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל. להפחית את הרוטב כמה דקות כדי להתעבות קצת.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
רוטברוטב
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מסננים תפוחי אדמה ומוסיפים אותם בחזרה לסיר חם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוסיפים חצי מרוטב החלב לתפוחי אדמה עם פרושוטו ונותר 1/2 כוס גבינה, כמה חופנים. לרסק את תפוחי האדמה כדי עקביות הרצוי העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרושוטופרושוטו
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
רוטברוטב
חלבחלב
10
מוסיפים את רוטב החלב הנותר לפטריות, מערבבים בגבינת גורגונזולה כדי להמיס, ואז מוסיפים את המרק ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פטריותפטריות
מרקמרק
רוטברוטב
חלבחלב
11
מגישים את גלי הבשר עם רוטב פטריות גורגונזולה מעל ותפוחי אדמה פרושוטו לצד.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פרושוטופרושוטו
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
12
מגישים עם סלט ירוק או יין רווי ירקות, מתכון כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ייןיין
13
מחממים מחבת עמוקה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, ושום. לבשל שום כמה דקות בזמן שאתה קוצצים כרוב ולאחר מכן להסיר את ציפורן. Crank לחמם חריץ אותם להוסיף ירקות לנבול אותם, 2 עד 3 דקות של סיבוב מעורב כאן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
שוםשום
ירוקירוק
ציפורןציפורן
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מוסיפים יין, מלח ופלפל ומפחיתים את החום לרתיחה. תלול את הירוקים ביין 10 דקות, מערבבים ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
פלפלפלפל
מלחמלח
ייןיין

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחורפלפל שחור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים3(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן10קרמיני (פטריות פורטבלו בייבי), לרבעיםקרמיני (פטריות פורטבלו בייבי), לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש1גדול(קיבלר)(קיבלר)2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4sprigsמרווה טרייה, פרוסה דקמרווה טרייה, פרוסה דק1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, סדוק מן העורשום, סדוק מן העור1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, מרוסקשום, מרוסק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גורגונזולה, תלוי כמה זול אתה אוהב את זהגורגונזולה, תלוי כמה זול אתה אוהב את זה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כרוב ניקה, 1 חבורה גדולה, גזוז וקצוץכרוב ניקה, 1 חבורה גדולה, גזוז וקצוץ2(יכול להיות או להרחיק)גרידת לימון, שימי לב.גרידת לימון, שימי לב.7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טרי, גלגל העיןאגוז מוסקט מגורד טרי, גלגל העין2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו די פארמה, קצוץ דק (יש המעדנייה פרוסה אותו עבה כמו בייקון, ולא לגלח אותו)פרושוטו די פארמה, קצוץ דק (יש המעדנייה פרוסה אותו עבה כמו בייקון, ולא לגלח אותו)3largesתפוחי אדמה russet, 2 1/4 ל 2 1/2 פאונד, קלופים וקצוציםתפוחי אדמה russet, 2 1/4 ל 2 1/2 פאונד, קלופים וקצוצים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל