קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

בשר צבי מטוגן עם רוטב אוכמניות

בשר צבי מטוגן עם רוטב אוכמניות
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אוכמניות, סטייקים בשר צבי, חומץ בלסמי, ומניות בשר בקר. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר צבי מטוגן במחבת עם רוטב סלו ג'ין ושזיפים, סטייק בשר צבי מטוגן במחבת, ו בשר צבי צלוי ברוטב אוכמניות.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת, מבשלים את הצבי במשך 5 דקות, ואז מתהפכים ומבשלים 3-5 דקות יותר, תלוי כמה נדיר אתה אוהב את זה ואת עובי הבשר (לבשל 5-6 דקות בכל צד עבור כל עבודה טובה). הרם את הבשר מן המחבת ולהניח בצד לנוח.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את חומץ בלסמי למחבת, ואז לשפוך את המניה, ג ' לי דומדמנית ושום. מערבבים על די חום גבוה כדי למזג את הכל יחד, ולאחר מכן להוסיף את האוכמניות ולהמשיך לבשל עד שהם מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מגישים עם בשר צבי, מחית celeriac (ראה להלן) וברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
CeleriacCeleriac
בשר צביבשר צבי