בשר צבי מטוגן עם רוטב אוכמניות
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אוכמניות, סטייקים בשר צבי, חומץ בלסמי, ומניות בשר בקר. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר צבי מטוגן במחבת עם רוטב סלו ג'ין ושזיפים, סטייק בשר צבי מטוגן במחבת, ו בשר צבי צלוי ברוטב אוכמניות.
הוראות
מחממים את השמן במחבת, מבשלים את הצבי במשך 5 דקות, ואז מתהפכים ומבשלים 3-5 דקות יותר, תלוי כמה נדיר אתה אוהב את זה ואת עובי הבשר (לבשל 5-6 דקות בכל צד עבור כל עבודה טובה). הרם את הבשר מן המחבת ולהניח בצד לנוח.
מוסיפים את חומץ בלסמי למחבת, ואז לשפוך את המניה, ג ' לי דומדמנית ושום. מערבבים על די חום גבוה כדי למזג את הכל יחד, ולאחר מכן להוסיף את האוכמניות ולהמשיך לבשל עד שהם מתרככים.
מגישים עם בשר צבי, מחית celeriac (ראה להלן) וברוקולי.