ג'לי סיגלית
ג'לי סיגלית הוא תבלין שמגיש 40. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 106 קלוריות. תמורת 13 סנט למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 116 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מים, מיץ לימון, אבקת פירות פקטין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 8%, המנה הזו ניתנת לשיפור. ויולט ורמוט, ויולט בורגארד חלק 2, והעוגות הדרומיות של ויולט מרפי דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
לשטוף ולנקז פריחה; מניחים בקערת זכוכית גדולה עמידה בחום.
יוצקים מים רותחים על הפריחה ומניחים לעמוד שעתיים תוך ערבוב מדי פעם.
מסננים ושומרים נוזל סגול, לוחצים בעזרת מרית כדי לחלץ את כל הצבע האפשרי. לזרוק את הפריחה.
למדוד נוזל סגול; הוסף מספיק מים כדי למדוד 3-1/2 כוסות (הנוזל יהיה כחול-ירוק). מערבבים פנימה פקטין, מיץ לימון וסוכר (הנוזל יקבל צבע סגול).
יוצקים לסיר נירוסטה גדול; מביאים לרתיחה מתגלגלת תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים 1 דקה.
מסירים מהאש; להרחיק קצף. מצקת בזהירות נוזל חם לצנצנות חמות מעוקרות של חצי ליטר, משאירים 1/4 אינץ'. מרווח ראש.
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקים ולהתאים מכסים. מעבדים 5 דקות בקופסת מים רותחים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי ל-Dip. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Cipriani Prosecco עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
צ'יפריאני פרוסקו
Cipriani Bellini הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבן ויין מבעבע. הוא הומצא ב-1948 על ידי ג'וזפה צ'יפריאני מהבר הארי בוונציה ומוגש בכל מיקום של צ'יפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לעשות עם בראנץ' של יום ראשון! Cipriani Bellini מציג ניחוחות אלגנטיים, רעננים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כאפריטיף.