קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

ג'ו ג' ו תפוחי אדמה

ג'ו ג' ו תפוחי אדמה
ג'ו ג' ו תפוחי אדמה הוא ללא חלב ולקטו אובו צמחוני תוספת. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. 455 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מלח סלרי, פלפל לימון, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 92%, המנה הזו אדירה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם תפוחי אדמה האסלבק חמאה חומה (תפוחי אדמה אקורדיון), תפוחי אדמה האסלבק חמאה חומה (תפוחי אדמה אקורדיון), ו סיר חרס תפוחי אדמה גבינה מתפוחי אדמה גולמיים.

הוראות

1
בצלחת רדודה מערבבים קמח, אבקת שום, פלפל לימון, מלח סלרי, אבקת בצל ומלח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלרימלח סלרי
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
פלפל לימוןפלפל לימון
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2
טובלים טריזי תפוחי אדמה בביצה, ואז בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מחממים טיגון עמוק ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
מניחים תפוחי אדמה בשמן חם ומטגנים עד להזהבה, בערך 5 עד 7 דקות. מבשלים בקבוצות כדי לשמור על טמפרטורת השמן.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מסננים בקצרה על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מגישים חם.