קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גאלט תפוחים עם גבינת עיזים, דובדבן חמוץ ותוספת שקדים

גאלט תפוחים עם גבינת עיזים, דובדבן חמוץ ותוספת שקדים
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, גאלט תפוחים עם גבינת עיזים, דובדבן חמוץ ותוספת שקדים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 486 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם שקדים, סוכר, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 35%. ציון זה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גאלט תפוחים עם ציפוי קראמבל, גאלט תפוחים עם אגוזי מלך וצימוקים ותוספת שטרויזל, ו דובדבן ושקדים פרנגיפן גאלט.

הוראות

1
לגלט: מניחים מתלה במרכז ומחממים את התנור ל -375 מעלות צלזיוס.ממיסים את החמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את התפוחים ומפזרים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
קולים עד שהם כמעט רכים, זורקים מדי פעם, בערך 10 דקות.
4
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הקציפו את הסוכר, התבלינים ושורש החץ בקערה קטנה עד שלא נותרו גושי עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מפזרים את הסוכר המתובל ומיץ הלימון על התפוחים במחבת, וזורקים לתערובת. מגניב לפושר.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
הניחו דף נייר קלף גדול על משטח העבודה. מקפלים את דף המאפה על הקלף ומפזרים קלות את שני הצדדים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
8
מרדדים את המאפה לריבוע 12 אינץ', מרימים, הופכים ומפזרים עוד קמח כדי שלא יידבק.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
חותכים את הפינות (עם חתך מעוגל), מה שהופך עגול מאפה בקוטר 12 אינץ'.
10
מברישים את המאפה כולו במעט ביצה טרופה. החל 2 אינץ ' מהקצה (כדי להשאיר גבול רחב), מסדרים את טריזי התפוחים קרוב זה לזה במעגל על המאפה. מסדרים את התפוחים הנותרים במעגל קטן במרכז (קצוות עשויים לחפוף טבעת ראשונה של תפוחים). מקפלים את גבול המאפה חלקית מעל המילוי, מקפלים את המאפה בקפלים רופפים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מברישים את גבול המאפה המקופל במעט ביצה טרופה. החלק את הגאלט עם הקלף על תבנית אפייה כבדה. מגרדים את המיצים מהמחבת מעל התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
אופים גאלט עד שקצה המאפה חום זהוב עמוק, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בינתיים מכינים את התוספת: זורקים את גבינת העיזים, השקדים והדובדבנים בקערה בינונית עד לפיזור אחיד (הגבינה צריכה להישאר בחתיכות מובחנות). מצננים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
( 23)( 23)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מוציאים את הגלט מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מפזרים את הציפוי באופן שווה על המילוי. מחזירים את הגאלט לתנור ואופים עוד 5 דקות לריכוך הגבינה והדובדבנים. מגניב 20 דקות ומגישים חם, או מגניב במשך 2 שעות לשרת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן