גבינה כחולה ובייקון תפוחי אדמה אפויים פעמיים
גבינה כחולה ובייקון תפוחי אדמה פעמיים אפוי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . אם יש לך בייקון, חמאה, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פירה עם בייקון וגבינה כחולה, גבינה כחולה ובייקון תפוחי אדמה סגולים, ו בטטות עם גבינה כחולה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
אופים תפוחי אדמה ב 375 במשך 1 שעה או עד מכרז. מגניב 10 דקות או עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים כל תפוח אדמה בחצי לאורכו; לגרוף את עיסת, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'.
מניחים עיסת תפוחי אדמה, חלב חמאה, ושאר החומרים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב. כפית על תערובת 1/2 כוס תפוחי אדמה לתוך כל אחד 8 פגזים (מילואים הנותרים פגזים לשימוש אחר). מסדרים פגזים ממולאים על תבנית אפייה.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.