קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

גבינה ממולאת בפטריות וגבינת עיזים

גבינה ממולאת בפטריות וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Quesadillas ממולא פטריות גבינת עיזים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 315 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חמאה, מנטה, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו גבינת עיזים ממולאים פטריות, פטריות ממולאות עשב וגבינת עיזים, ו עוף ממולא עם פטריות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה הפסיקה קצף מבעבע, מוסיפים את הפטריות ומפזרים מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות ויתרו על הלחות שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מפזרים בצלצלים ומבשלים עד שהצלצלים התרככו, הלחות התאדתה והפטריות רכות למדי, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
הסר מהחום ומערבבים במטבעה ובגבינת העז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
מחממים את השמן על מחבת מעל חום בינוני; משתמשים במרית כדי להפיץ אותו כך שהמשטח מכוסה באופן שווה. אם אין לך מחבת גדולה, אתה יכול להשתמש במחבת, אבל תצטרך לבשל את הקסדיות ביותר ממנה אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מוסיפים את הטורטיות ומבשלים בצד אחד עד שהם התרככו, 1 עד 2 דקות. להעיף אותם לצד השני כף 3 עד 4 כפות של תערובת פטריות במרכז.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6
מפזרים על חלק מוצרלה חתוכים לקוביות ולהשתמש מרית לקפל את טורטייה במחצית סביב המילוי.מבשלים עד טורטילה מתחיל חום בצד אחד, על 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להעיף על הצד השני ומבשלים עד החומים טורטילה בצד זה ואת המוצרלה נמס, על 2 עד 3 דקות יותר. אם חלק מהגבינה הנמסה נוטפת על המחבת, זה אפילו טוב יותר. חזור אם יש צורך להשתמש בכל טורטיות ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
נמס גבינהנמס גבינה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
מגישים מיד, או להתחמם בתנור 250 מעלות עד שכל הקסדיות נעשו.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Sandhi סנפורד ובנדיקט פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 65 דולר לבקבוק.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.