גבינה ממולאת בפטריות וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Quesadillas ממולא פטריות גבינת עיזים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 315 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חמאה, מנטה, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו גבינת עיזים ממולאים פטריות, פטריות ממולאות עשב וגבינת עיזים, ו עוף ממולא עם פטריות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה הפסיקה קצף מבעבע, מוסיפים את הפטריות ומפזרים מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות ויתרו על הלחות שלהם, על 5 דקות.
מפזרים בצלצלים ומבשלים עד שהצלצלים התרככו, הלחות התאדתה והפטריות רכות למדי, כ -5 דקות נוספות.
הסר מהחום ומערבבים במטבעה ובגבינת העז.
מחממים את השמן על מחבת מעל חום בינוני; משתמשים במרית כדי להפיץ אותו כך שהמשטח מכוסה באופן שווה. אם אין לך מחבת גדולה, אתה יכול להשתמש במחבת, אבל תצטרך לבשל את הקסדיות ביותר ממנה אחת.
מוסיפים את הטורטיות ומבשלים בצד אחד עד שהם התרככו, 1 עד 2 דקות. להעיף אותם לצד השני כף 3 עד 4 כפות של תערובת פטריות במרכז.
מפזרים על חלק מוצרלה חתוכים לקוביות ולהשתמש מרית לקפל את טורטייה במחצית סביב המילוי.מבשלים עד טורטילה מתחיל חום בצד אחד, על 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להעיף על הצד השני ומבשלים עד החומים טורטילה בצד זה ואת המוצרלה נמס, על 2 עד 3 דקות יותר. אם חלק מהגבינה הנמסה נוטפת על המחבת, זה אפילו טוב יותר. חזור אם יש צורך להשתמש בכל טורטיות ומילוי.
מגישים מיד, או להתחמם בתנור 250 מעלות עד שכל הקסדיות נעשו.