גבינה קיש קרום
אם יש לכם חמאה, קמח, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 21%. נסו קיש ירקות זול עם קרום כרובית, קיש-פחות קרום, ו אין קיש קרום (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים חמאה קצוצה; לשפשף חמאה לתוך הקמח עד שהוא דומה פירורי לחם. מערבבים בגבינה המגורדת.
מפזרים מים על תערובת הקמח, כפית בכל פעם, ערבוב קל עם מזלג.
מוסיפים מספיק מים כדי לאפשר לבצק ליצור כדור ולהשאיר בצורה נקייה את הצדדים של הקערה. עוטפים את הבצק בניילון נצמד, ומקררים לפחות 30 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרדדים בצק, ומניחים במחבת פאי 9 אינץ ' / קיש. תשתמש במזלג כדי לחורר חורים בתחתית המאפה.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות לפני מילוי עם פודינג קיש על פי בחירתך.