גבינת בזיליקום שכבות
גבינת בזיליקום שכבות דורשת על 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 28 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. אם יש לך עלי בזיליקום בתקיפות, שום, גבינת שמנת מוקצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו תבלין. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 13%. נסו התפשטות פלפל אדום בזיליקום בשכבות, מרווחים בשכבות של Sun-dried-Tomato-And-Basil, ו ממרח גבינה בשכבות (מתכונים דומים).
הוראות
קו 3 1/2-עד 4 כוס קערה או עובש עם לעטוף פלסטיק, המאפשר לעטוף עודף להאריך על הצדדים. תניח בצד.
בקערה בינונית מערבבים בעדינות גבינת שמנת ועגבנייה. תניח בצד.
בקערה מעבד מזון לשלב בזיליקום, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, צנוברים ושום. לכסות ולעבד עד קצוץ דק מאוד. עם ריצת מעבד מזון, לאט להוסיף שמן דרך צינור הזנה. תהליך עד תערובת היא עקביות של חמאה רכה.
מורחים שליש מתערובת גבינת שמנת בקערה מוכנה. למעלה עם חצי תערובת בזיליקום. חזור על שכבות.
מורחים את תערובת הגבינה הנותרים על גבי. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות.
מקשטים עם עגבניות וריחן טרי, אם תרצה.