גבינת ברי קינמון תפוח עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 362 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו גבינת ברי, תפוח חמוץ מתוק, טורטיות קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו טורטיות תפוחים וברי, טורטיות תפוחים וברי, ו גבינת ברי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להמיס 3/4 כפית חמאה במחבת גדולה על חום בינוני, הטיית המחבת כדי להפיץ חמאה שווה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מניחים 1 טורטייה בחמאה מומסת. מכסים טורטייה עם פרוסות גבינת ברי ופרוסות תפוח; מפזרים סוכר חום וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
ברי.
סוכר חום
קינמון
טורטיה
חמאה
תפוח
3
מניחים את טורטיה הנותרים מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
4
לבשל קסדייה עד טורטייה התחתונה הוא השחמה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
5
מורחים את הנותרים 3/4 כפית חמאה על טורטייה העליון; בזהירות להפוך quesadilla ומבשלים עד טורטייה התחתונה הוא השחמה גבינה מותכת, 3 עד 5 דקות יותר. פורסים קסדייה לרבעים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.