קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

גורגונזולה-פילה ממולאת בבשר בקר ברוטב יין פורט

גורגונזולה-פילה ממולאת בבשר בקר ברוטב יין פורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gorgonzola ממולא בשר טנדרלוין עם רוטב יין פורט. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 84 גרם של שומן, וסך הכל 1232 קלוריות. אם יש לך שאלוט, מלח כשר, עירית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו טנדרלוין בקר עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט, Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו, ו שיפודי בשר בקר עם פלפל מנמל חמוציות ריליש וגורגונזולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא בשר לטמפרטורת החדר, 1 עד 1 1/2 שעות. בינתיים, לעשות מילוי: פירורי לחם טוסט במחבת קטנה על חום בינוני עד חום זהוב עמוק, ערבוב, 4 עד 5 דקות; בואו מגניב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
טוסטטוסט
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
שים בצד 2 כפות. גורגונזולה ו-1 כף. פטרוזיליה וצינה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פטרוזיליהפטרוזיליה
3
מערבבים פירורי לחם, שאריות גבינה, 3 כפות. פטרוזיליה, 1 כף. עירית, ו-1 כפית. קורנית בקערה עד מעורבב היטב. צמרמורת עד קר, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
עיריתעירית
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים גריל בינוני (350 עד 45
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
עם מבער כבוי (עבור גז) או גחלים דחפו לצדדים של מבער (עבור פחם) כדי להפוך אזור חום עקיף.
6
חותכים חתך לאורך מרכז הבשר כדי בתוך 1 ב. של הצד התחתון ו 1/2 ב. מהקצוות, יוצרים שני חלקים. בכל חלק, מרכז חריץ מקביל לראשון, עם אותו עומק ואורך. בצפיפות לארוז את שלושת החריצים עם מילוי. לחץ לחתוך צדדים יחד. צלי העונה עם 1/2 כפית. כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשרבשר
7
להניח את הצד לחתוך בשר למעלה. לעטוף בבייקון, קצוות חופפים תחת צלי אם בייקון הוא מספיק זמן. לקשור צלב צלוי עם חוט מטבח ב 1-in. מרווחים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
8
בקר גריל, מכוסה, על חום ישיר עד השחמה קלה, מפנה לפי הצורך( לצפות בזהירות), 10 עד 15 דקות. להעביר את הבשר לחום עקיף ומבשל, מכוסה, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של בשר (לא מילוי) מגיע 135, 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
9
להעביר מגש, אוהל עם נייר כסף, ולתת לנוח במקום חם 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
בינתיים, להביא פורט שאלוט לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מופחת 1 כוס, 20 עד 30 דקות. זן; להיפטר שאלוט. ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מוסיפים קמח ומבשלים 2 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
12
הוסף יציאה ולהביא לרתיחה. מערבבים הנותרים 1 כף. פטרוזיליה, 1/2 כף. עירית, ו 1/2 כפית. קורנית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
טימיןטימין
יציאהיציאה
13
להתיר בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
14
הכנס 1-ב. פרוסות ולסדר על מגש. למעלה עם שמורה gorgonzola ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פטרוזיליהפטרוזיליה
15
יוצקים קצת רוטב סביב בשר ומגישים הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
16
* Tenderloin בקר במרכז לחתוך הוא splurge, אבל אתה יכול לחתוך את העלות על ידי שחיטת כל tenderloin untrimmed עצמך (זה קל). למד כיצד ב sunset.com/beeftenderloin.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין