קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

גזר וסלק קלויים עם צלעות החזיר העסיסיות ביותר

גזר וסלק קלויים עם צלעות החזיר העסיסיות ביותר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו גזר קלוי וסלק עם צלעות החזיר העסיסיות ביותר. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. גשו לסופר וקנו כמה גבעולי טימין, עלי מרווה, כמה גבעולי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 84%, המנה הזו סופר. נסו מתכון צלעות חזיר (עם גזר קלוי וסלק), ארוחת ערב הערב: גזר קלוי וסלק עם צלעות חזיר, ו צלעות חזיר עם סלק קלוי ותפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
גזר וסלק טובים במיוחד כאשר הם קלויים מכיוון שהם מוציאים את הסוכרים הטבעיים שלהם. העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך היא על טעם אותם. כמה שיני שום מרוסקות, עשב עצי כמו רוזמרין, טימין, מרווה או מפרץ, ונתז חומץ, או לימון סחוט או מיץ תפוזים, יכולים להדגיש את טעמם הטבעי.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שים את הגזר לתוך סיר גדול סלק לתוך אחר, ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות אותם. מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. מבשלים 15 עד 20 דקות עד שהם רכים, ואז מסננים ומניחים בקערות נפרדות. מקלפים את הסלק וחותכים כל גזר וסלק גדולים יותר לשניים או לרבעים. קטנים יותר יכולים להישאר שלמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
כעת הוסיפו את חומרי הטעם כשהירקות עדיין חמים. זורקים את הגזר עם מחצית השום המרוסק וגלוג שמן זית, ואז מתבלים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
מוסיפים את מיץ התפוזים ועלי הטימין וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מערבבים את הסלק עם שאר השום, הרוזמרין, החומץ הבלסמי והמלח והפלפל. כעת תוכלו להכניס את הירקות לכלי תנור נפרדים, או יחד על תבנית צלייה גדולה עם הגזר במחצית 1 של התבנית והסלק בשני.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
מניחים באמצע התנור שחומם מראש וצולים בערך 1/2 שעה או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בזמן שהגזר והסלק מתבשלים, הניחו את הצלעות על קרש וקלעו דרך העור והחלק המפוספס למראה הבשר. זה ייתן לך פצפוצים מקסימים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
לחץ בחוזקה עלה מרווה על בשר העין משני צידי כל קוצץ. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
10
כשהירקות מתחילים לצבוע, מחממים מחבת גדולה בתנור או מחבת צלייה קטנה על המבער, מוסיפים גלוג טוב של שמן זית ומכניסים לצלעות. ברגע שיש לך צבע יפה בצד 1, הופכים את הצלעות ומכניסים את התבנית לתנור למשך 10 דקות, או עד שהצלעות פריכות מבחוץ ופשוט מבושלות ועסיסיות באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוציאים את הצלעות לצלחת מחוממת.
12
יוצקים את רוב השומן מהמחבת ומוסיפים לו מיץ לימון. מערבבים ומגרדים את החלקים הדביקים המקסימים מהתחתית ומטפטפים על כל הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוציאים את הגזר והסלק מהתנור-הם אמורים להיות נחמדים ודביקים עד עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מגישים אותם עם הצלעות וכוס יין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
"ההסכם שלנו עם המפיקים של "ג' יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מתחרטת על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"