גזר לבן ומרק תפוחים
גזר לבן ומרק תפוחים יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 220 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם כוסברה הקרקע, פטרוזיליה עלים שטוחים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו מרק תפוחים גזר לבן, גזר לבן ומרק תפוחים, ו תפוח-מרק גזר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
הוסף גזר לבן ו 8 מרכיבים הבאים (דרך שום); סאוט 8 דקות.
מוסיפים מלאי, 2 כוסות מים וחומץ; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהגזר הלבן מכרז.
בואו תערובת לעמוד 10 דקות.
מניחים חצי מתערובת גזר לבן בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה. מסננים את התערובת דרך מסננת לתוך קערה, להשליך מוצקים.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת גזר לבן נותרת. למעלה כל מנה עם 1 כף יוגורט.
מפזרים באופן שווה עם פטרוזיליה ובייקון.