גינס, טריקל ופודינג ג'ינג'ר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לך, אכילת תפוחים, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פודינג תפוחים טריקל, ספוג טריקל ג'ינג'ר, ו עוגת ג'ינג'ר.
הוראות
מערבבים יחד את הפירות היבשים, זנגביל, גרידת תפוזים ומיץ, וגינס בקערה. לכסות ולהשאיר להשרות לילה.
גריז 2 x 1.2 ליטר אגני פודינג. מרתיחים קומקום מים. כדי להכין את הקיטור שלך, לשים קערה או צלחת הדוקה הולם בבסיס של 2 גדולים, בסירים עמוקים, גדול מספיק כדי להחזיק את אגני הפודינג שלך.
מוסיפים את שאר המרכיבים (למעט ברנדי) לתערובת הפירות ומערבבים היטב, ומוודאים שאין כיסים של קמח. מחלקים בין אגנים מוכנים שלך לכסות עם קלף אפייה חמאה ומכסה לסכל. לקשור עם חוט כדי לאבטח ולעשות ידית להרים קל.
העמד את הפודינג על הקערות הפוכות או הצלחות בסירים שלך.
יוצקים מספיק מים רותחים כדי לבוא באמצע הדרך את הצדדים של אגנים, לכסות עם מכסה הדוק ואדים במשך 6 שעות, ציפוי עם מים במידת הצורך. אם העפעפיים שלך מתחילים לרעוד כמו פודינג לבשל, מניחים כמה פחיות כבדות על גבי להחזיק אותם. לאחר מבושל, פודינג יכול להתבגר עד 1 שנה במקום חשוך קריר, אז אם אתה אוכל רק אחד השנה, זה בסדר.
כדי לשרת,לחמם באוניית קיטור עבור 1 hr עד צנרת חם כל הדרך. להבה עם ברנדי, אם אתה רוצה, כפי שאתה מביא אותו לשולחן.