תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gyros עם צנון Tzatziki. מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 13 אוהדים. אם יש לך כיסי פיתה, גרידת לימון, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות וזה די טוב. מתכונים דומים: Gyros עם צנון Tzatziki, עוף בגריל עם צזיקי, ו עוף ג'ירו עם רוטב צזיקי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את היין, מיץ לימון, שמן זית, שום, גרידת לימון, אורגנו, רוזמרין ופלפל בבלנדר ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוף
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים חצי התערובת על הכבש ולהפוך את המעיל לחלוטין. מכסים ומשרים במקרר לפחות 8 שעות ועד 24 שעות. מקררים את התערובת הנותרת לשימוש לצליחת הבשר.
להפשיל ולקשור עם חוט הקצב במרווחים 1 אינץ'. גריל עד שה מגיע לטמפרטורה פנימית על מדחום בשר של 170 מעלות F, 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות עבור גריל הגז, ו 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות עבור גריל פחם. זמן הבישול יהיה תלוי בסוג של גריל וכמה חם פחם שלך. מרחים את הבשר לעיתים קרובות בתערובת היין השמורה.