גלידת וניל צרפתית שמנת
גלידת וניל צרפתית שמנת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 10 . זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך ביצים, סוכר, חלב מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 26%. מתכונים דומים: גלידת וניל צ'אי, גלידת לימון שמנת, ו גלידת ונילן צרפתית.
הוראות
שלב ביצה וחלמונים בקערה בינונית; מקציפים היטב בעזרת מטרפה.
מקציפים יחד סוכר, עמילן תירס ומלח בתנור הולנדי עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים חלב; מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת.
הסר מהחום. להקציף בהדרגה כרבע מהתערובת החמה לביצים; הוסף לתערובת החמה שנותרה, תוך הקצפה מתמדת. מבשלים על אש נמוכה 6 דקות או עד עבה.
מסירים מהאש; להקציף פנימה קרם קפה, חלב מרוכז ושמנת. מצננים לחלוטין; מכסים ומצננים היטב.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של יצרנית גלידה 4 ליטר, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות ההקפאה ישתנו בין היצרנים.) לארוז מקפיא עם קרח נוסף מלח רוק, ולתת לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו מטה קפה נוזל קפה שמנת.
טיפ: לאחר עיבוד במכונת גלידה, יוצקים גלידה לתוך מיכל פלסטיק, ומניחים במקפיא כדי להקשיח כדי עקביות הרצוי. זה ייקח לפחות 3 שעות כדי להיות המשרד, בהתאם לעומק של מיכל בשימוש.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אמיליה ברוט רוזצ ' י קרמנט דה בורדו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -23 דולר.
אמיליה ברוט רוז קרמנט דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של תות שדה ודומדמניות אדומות, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר בחיך ובועות עדינות נובעות מוויניפיקציה בשיטה מסורתית והזדקנות על הגב.