גלידת חלמונה
גלידת ליקר ביצים היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1520 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 114 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו סוכר, אגוז מוסקט, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. נסו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני כבד, להקציף חלמונים וסוכר יחד עד בשילוב טוב. לאט לאט להקציף בשמנת, אז חלב. לבשל, לטאטא לעתים קרובות, מעל חום בינוני, עד פודינג יוצר על הגב של כף אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי.
הסר מן החום ומערבבים אגוז מוסקט, מלח, בורבון.
יוצקים דרך מסננת לתוך מיכל אטום וצינה לילה.
למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן. חזור מיכל אטום וצינה במקפיא לפחות שלוש שעות לפני ההגשה.