קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות3
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת לימון

גלידת לימון
גלידת לימון היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נקטר אגבה, סוכר, חצי וחצי, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו גלידת לימון שמנת, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור גלידה: בסיר בינוני, כבד תחתית, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד בשילוב טוב. לאט לאט להקציף בשמנת וחצי וחצי עד משולב באופן מלא. לשים על תנור על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אצבע סחב על זה משאיר קו נקי, 5 עד 7 דקות. מסננים לתוך מיכל אטום ומערבבים מיץ לימון, גרידה, ומלח לפי הטעם. כיסוי וצינה לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריותזנים של פטריות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
למחרת, בסיס זן לתוך מכונת גלידה כדי להסיר zest ו נטישה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של נטישה, להוסיף לימונים מסוכרים אם משתמשים (הליך להלן).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קליפות מלימוןקליפות מלימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
3
להעביר גלידה מיכל אטום ולתת צמרמורת במקפיא במשך 5 עד 6 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
עבור לימונים מסוכרים: להתחיל ממתקים את הלימונים ברגע שתסיים לעשות את בסיס פודינג לימון לקרר אותו במקרר. הגדר שני סירים על תנור עם 1 ליטר מים בכל ולהביא לרתיחה. מניחים מסננת או מסננת גדולה בכיור. בזמן ההמתנה מים לרתיחה, פרוסה, קוצצים, ולימונים זרע.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
5
מוסיפים לימונים לסיר אחד ומבשלים 20 שניות, ואז מנקזים לימונים למסננת בכיור ומיד שוטפים במים קרים מאוד עד שכבר לא חם. למלא סיר שוב ולהביא לרתיחה. בינתיים, לבשל לימונים בסיר השני במשך 20 שניות נוספות, ולאחר מכן לנקז לתוך מסננת ולשטוף שוב עד מגניב. חזור על תהליך זה עם מים מבושלים טריים מן הסיר הראשון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
שים לימונים שטופים בסיר ריק ולהוסיף 1 כוס מים מתוקים, סוכר, סירופ תירס, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
חום על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר, עד סירופ מגיע רתיחה חשופה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד לימונים רכים ומתחילים להפוך שקוף, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
8
הסר מהחום והעברת סירופ ולימונים למכולה אטומה, ואז לצנן בן לילה. לימונים מסוכרים ישמרו במשך מספר שבועות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
9
בזמן שהגלידה מתערבלת, הסירופ מנקז מלימונים מסוכרים, שומר לשימוש נוסף. מערבבים לימונים ב במהלך הרגע האחרון של נטישה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קליפות מלימוןקליפות מלימון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל