גלידת לימון היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נקטר אגבה, סוכר, חצי וחצי, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו גלידת לימון שמנת, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור גלידה: בסיר בינוני, כבד תחתית, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד בשילוב טוב. לאט לאט להקציף בשמנת וחצי וחצי עד משולב באופן מלא. לשים על תנור על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אצבע סחב על זה משאיר קו נקי, 5 עד 7 דקות. מסננים לתוך מיכל אטום ומערבבים מיץ לימון, גרידה, ומלח לפי הטעם. כיסוי וצינה לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריות
זילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
למחרת, בסיס זן לתוך מכונת גלידה כדי להסיר zest ו נטישה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של נטישה, להוסיף לימונים מסוכרים אם משתמשים (הליך להלן).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
קליפות מלימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
3
להעביר גלידה מיכל אטום ולתת צמרמורת במקפיא במשך 5 עד 6 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
4
עבור לימונים מסוכרים: להתחיל ממתקים את הלימונים ברגע שתסיים לעשות את בסיס פודינג לימון לקרר אותו במקרר. הגדר שני סירים על תנור עם 1 ליטר מים בכל ולהביא לרתיחה. מניחים מסננת או מסננת גדולה בכיור. בזמן ההמתנה מים לרתיחה, פרוסה, קוצצים, ולימונים זרע.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
5
מוסיפים לימונים לסיר אחד ומבשלים 20 שניות, ואז מנקזים לימונים למסננת בכיור ומיד שוטפים במים קרים מאוד עד שכבר לא חם. למלא סיר שוב ולהביא לרתיחה. בינתיים, לבשל לימונים בסיר השני במשך 20 שניות נוספות, ולאחר מכן לנקז לתוך מסננת ולשטוף שוב עד מגניב. חזור על תהליך זה עם מים מבושלים טריים מן הסיר הראשון.