גלידת ליקר ביצים תוצרת בית Parfaits
גלידה תוצרת בית Parfaits גלידה דורש על 5 שעות לך לחנות ותביא וניל, דובדבנים, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו גלידת ליקר ביצים תוצרת בית Parfaits, גלידת מקלות תיפוף תוצרת בית, ו עוגת גלידה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
שמור 12 דובדבנים שלמים לקישוט. קוצצים דובדבנים הנותרים; להפריש.
בקערה בינונית, להכות שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
בקערה גדולה, מערבבים יחד חלב מרוכז, קינמון, אגוז מוסקט, תמצית רום ווניל. מקפלים קצפת עד בשילוב.
כדי להפוך כל פרפה בצנצנת ג ' לי או זכוכית, שכבה על 1 כף דגנים, על תערובת 1/4 כוס שמנת, כמה דובדבנים קצוצים, עוד כף דגנים ושכבת תערובת שמנת.
מפזרים למעלה עם דגנים; העליון עם 1 שמורות דובדבן שלם.
כיסוי; להקפיא לפחות 5 עד 6 שעות לפני ההגשה.