קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולדקיץ
מגזין

גלידת ליקר ביצים תוצרת בית Parfaits

גלידת ליקר ביצים תוצרת בית Parfaits
גלידה תוצרת בית Parfaits גלידה דורש על 5 שעות לך לחנות ותביא וניל, דובדבנים, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו גלידת ליקר ביצים תוצרת בית Parfaits, גלידת מקלות תיפוף תוצרת בית, ו עוגת גלידה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמור 12 דובדבנים שלמים לקישוט. קוצצים דובדבנים הנותרים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
2
בקערה בינונית, להכות שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד חלב מרוכז, קינמון, אגוז מוסקט, תמצית רום ווניל. מקפלים קצפת עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
לימון גומילימון גומי
תמצית רוםתמצית רום
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
דבש הדריםדבש הדרים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כדי להפוך כל פרפה בצנצנת ג ' לי או זכוכית, שכבה על 1 כף דגנים, על תערובת 1/4 כוס שמנת, כמה דובדבנים קצוצים, עוד כף דגנים ושכבת תערובת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
5
מפזרים למעלה עם דגנים; העליון עם 1 שמורות דובדבן שלם.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
6
כיסוי; להקפיא לפחות 5 עד 6 שעות לפני ההגשה.