גלידת מנטה דקה שוקולד
גלידת מנטה דקה שוקולד היא ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני קינוח. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצי חצי, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 129 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: גלידת מנטה דקה שוקולד, עוגת גלידת פצפוצי שוקולד מנטה דקה, ו עוגת גלידת מנטה דקה.
הוראות
בסיר בינוני את החום, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד אור בצבע מעט מעובה, 3 עד 5 דקות.
לטאטא אבקת קקאו עד לא גושים להישאר. לאט להוסיף חצי וחצי, לטאטא כל הזמן. דק קוצצים 10 סוכריות מנטה דקות (פירורים צריך להיות לא גדול יותר אפונה) ומערבבים לתוך חלב.
שים סיר על חום בינוני-נמוך ומבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד custard מגיע 82° על מדחום קריאה מיידית (פודינג צריך מעיל האחורי של כף אבל אצבע סחב צריך להשאיר קו נקי).
הסר פודינג מחום ומערבבים שוקולד, ואז מלח לפי הטעם.
כאשר שוקולד נמס באופן מלא משולב, להעביר מיכל אטום וצינה לילה במקרר.
למחרת, נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. בערך קוצצים סוכריות מנטה דקות שנותרו; גושים צריכים לנוע בין אפונה בגודל ניקל. ברגע האחרון של נטישה, להוסיף קצוץ סוכריות מנטה דקות. החזירו גלידה למכולה וצננו במקפיא לפחות שעתיים לפני ההגשה.