קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות24
מגזין

גלידת מנטה דקה שוקולד

גלידת מנטה דקה שוקולד
גלידת מנטה דקה שוקולד היא ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני קינוח. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצי חצי, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 129 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: גלידת מנטה דקה שוקולד, עוגת גלידת פצפוצי שוקולד מנטה דקה, ו עוגת גלידת מנטה דקה.

הוראות

1
בסיר בינוני את החום, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד אור בצבע מעט מעובה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
לטאטא אבקת קקאו עד לא גושים להישאר. לאט להוסיף חצי וחצי, לטאטא כל הזמן. דק קוצצים 10 סוכריות מנטה דקות (פירורים צריך להיות לא גדול יותר אפונה) ומערבבים לתוך חלב.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
שים סיר על חום בינוני-נמוך ומבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד custard מגיע 82° על מדחום קריאה מיידית (פודינג צריך מעיל האחורי של כף אבל אצבע סחב צריך להשאיר קו נקי).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר פודינג מחום ומערבבים שוקולד, ואז מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
כאשר שוקולד נמס באופן מלא משולב, להעביר מיכל אטום וצינה לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
למחרת, נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. בערך קוצצים סוכריות מנטה דקות שנותרו; גושים צריכים לנוע בין אפונה בגודל ניקל. ברגע האחרון של נטישה, להוסיף קצוץ סוכריות מנטה דקות. החזירו גלידה למכולה וצננו במקפיא לפחות שעתיים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה