צריך לחם צמחוני? גלילי שזיף גרמני (Zwetschgenschnecken) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם חלב, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מתכונים דומים: עוגת שזיפים (גרמנית), עוגת שזיפים גרמנית (Zwetschgenkuchen), ו לחמניות בקר גרמניות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת springform 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
תנור
2
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה. טוסט השקדים במחבת החמה עד שהם הופכים חומים; להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מערבבים את גבינת השמנת, חלב, שמן, מלח, סוכר וקינמון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
קינמון
סוכר
חלב
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה; ללוש יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
5
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות, ומגלגלים את הבצק לריבוע של 20 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
6
מורחים את חמאת השזיפים, שזיפים ושקדים קלויים על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
חמאה
מורחים
בצק
שזיף
7
מגלגלים את הבצק בחוזקה כמו גליל ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ג'לי
גלול
8
חותכים ל 12 פרוסות אפילו. סדר לחמניות במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מברשת חמאה מעל הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גלול
10
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 40 עד 55 דקות.