גנודי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את גנודי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 207 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. נסו גנודי, תרד וריקוטה גנודי, ו אפונה גנודי (או ניוקי) עם בייקון ונענע עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, תרד, גבינת פרמזן, ביצים וחלמונים. מערבבים פנימה אגוז מוסקט, מלח, פלפל וקמח. יוצרים תערובת לכדורים קטנים ושטוחים.
מחפר את הגנודי שנוצר בקמח לציפוי, מקיש על העודפים. שקופית יצרה גנודי לתוך המים הרותחים. היזהר לא לצפוף את המחבת; עבדו בקבוצות במידת הצורך.
מוציאים את הגנודי בעזרת כף מחוררת לאחר שהם צפים למעלה ובישלו כ -4 דקות.
מסדרים את גנודי על מגש ומזלפים מעט רוטב מרינרה.