גספצ'ו אפרסק ועגבניות עם יוגורט מלפפון
גספצ'ו אפרסק ועגבניות עם יוגורט מלפפון יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 147 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשר, יוגורט יווני, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 29%. מתכונים דומים: גספצ'ו אפרסק ועגבניות עם יוגורט מלפפון, גספצ'ו אפרסק אורגני, מלפפון ועגבניות זהב, ו עגבניות מלפפון גספצ'ו.
הוראות
רבע 4 אפרסקים ו -2 עגבניות. מעבדים אפרסקים ועגבניות מרובעים ו -2 המרכיבים הבאים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
קוצצים את האפרסק והעגבנייה שנותרו. מערבבים לתערובת מחית. מתבלים במלח כשר ופלפל לבן טחון טרי לפי הטעם. מכסים ומקררים 1 שעה.
בינתיים, שלבו מלפפון ו -3 המרכיבים הבאים בקערה בינונית. מתבלים במלח כשר ופלפל לבן טחון טרי לפי הטעם. מכסים ומצננים 1 עד 24 שעות. (מצמרר יכול לעמעם את התיבול, כך שתצטרך להוסיף עוד מלח ופלפל לפני ההגשה.)
מצקת גספצ ' ו לקערות. כף תערובת מלפפונים מעל גספצ ' ו.
מטפטפים כל מנה בכ -1 כפית. שמן זית כתית מעולה.