גראטן קישואים
גראטן קישואים דורש כשעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 1.44$ למנה, תקבלו תוספת שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-11 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 313 קלוריות. 10221 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש גרוייר, פירורי לחם, קמח וקישואים. עם ציון ספונקולרי של 63%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קישואים וגראטן פומודורי (גראטן קישואים ועגבניות), גראטן קישואים וגראטן קישואים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מאוד (12 אינץ') ומטגנים את הבצל על אש נמוכה במשך 20 דקות, או עד שהם רכים אך לא משחימים.
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות, או עד לריכוך.
מוסיפים את המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומבשלים ללא מכסה עוד 5 דקות. מערבבים פנימה את הקמח.
מוסיפים את החלב החם ומבשלים על אש קטנה כמה דקות, עד שמתקבל רוטב.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 8 על 10 אינץ'.
מאחדים את פירורי הלחם והגרוייר ומפזרים על תערובת הקישואים. מנקדים ב-1 כף חמאה חתוכה לחתיכות קטנות ואופים במשך 20 דקות, או עד שהם מבעבעים ומשחימים.