גראטן של רדיקיו עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 364 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, רדיקיו, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כרוב ניצנים נמוך גבינה & Radicchio Gratin, Radicchio וסלט רקטות (insalata Di Radicchio E Rughetta), ו סלט Radicchio & שומר (Insalata di radicchio e finocchio) (מתכונים דומים).
הוראות
1
חתוך כל גבעולים מן Chioggia או Treviso radicchio לאינץ'. ממלאים מחבת גדולה ועמוקה במים מלוחים. מביאים לרתיחה; נמוך יותר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מניחים את הרדיקיו במים בשכבה אחת. מכסים במגבת תה נקייה. מבשלים בקושי מים רותחים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.
מים
תה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
3
בעוד רדיקיו הוא רותח, להכין את הרוטב בשמל: להמס את החמאה בסיר 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.
חמאה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, על אש נמוכה במשך 5 דקות. לאט להוסיף את החלב, להקציף בזריזות כדי למנוע גושים; הקפד לגרד את הפינות, שבו גושים יכולים להסתיר. הגבר את החום למדיום. מבשלים במשך כמה דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה. מערבבים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
6
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
חמאה צלחת אפייה 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
לנקז את הרדיקיו. לעטוף כל רבעון בפרוסה של פרושוטו. או, אם באמצעות ורונה radicchio, לחלק את הפרושוטו לפי הצורך לעטוף כל חתיכה.