כיסי עוף ארטישוק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כיסי עוף ארטישוק. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק ארוזים במים, תרד, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי לנצל את קרום פיצה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח בגריל כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה די טוב. נסו מנגל עוף כיסים, כיסי פאי סיר עוף, ו כיסי עוף איטלקיים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. לפרוש בצק פיצה; לחתוך לשש 4-1 / 2-ב. ריבועים. כף 1 כוס תערובת עוף על מרכז כל ריבוע; מברישים קצוות בצק במים. מקפלים פינה אחת של כל ריבוע מעל מילוי לפינה הנגדית ויוצרים משולש. באמצעות מזלג, קצוות קצוות לאטום.
מפזרים קמח תירס מעל 15 אינץ'. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מקום כיסים במחבת; זין צמרות עם מזלג.
אופים בחום של 425 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
מגישים עם רוטב מרינדה אם רוצים.