קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

גריסרסונים

גריסרסונים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? גרייסרון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 13 אוהדים. אם יש לכם חזיר הוק, קינמון ו 2 שיני, עוף קורקבנים ו / או לבבות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
לזרוק את הבשר עם המלח ולכסות באופן רופף. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
שוטפים את הבשר ומתייבשים. לטחון את החזיר דרך צלחת בינונית (אבו 1/4 חורים אינץ'). לחלופין, לרכך את החזיר. לפצל את רגלי הברווז במפרקי הברך.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
בשר טחוןבשר טחון
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3
חותכים את הקורקבן למגזרים 1/2 אינץ'.
4
מניחים את רגלי החזיר ורגלי הברווז בסיר.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את בשר החזיר טחון או טחון ואת הקורקבן.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
6
תוסיף את המניה והשומן. להביא את הסיר לרתיחה ומבשלים בבית רתיחה נמוכה מאוד עד הבשרים הם מאוד מכרז, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
הסר ועצם את רגלי הברווז (או, דג את העצמות אם הבשר החליק מעצמו.)
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
הסר את העצמות מרגלו של החזיר. לרכך את הבשר המתופף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
הרם את כל הבשרים מהסיר, כולל הטרוטר טחון, ומניח בקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
בואו מיצי הבשר להתיישב בסיר ולאחר מכן לשפוך את כל השומן לתוך קערה נפרדת. צריך להיות כ 2 כוסות של מלאי ג ' לטין, מלוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
השתמש בכף עץ כדי ללוש קלות את הבשרים בקערת הערבוב עד שיש לך מחית, פחות או יותר בהתאם להעדפה שלך.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
12
מוסיפים את מלאי הבשר ומערבבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
13
לארוז את graisserons בצנצנות שימורים קטנות או ramekins, לחיצה למטה כך הבשרים שקועים במלאי. מגניב לחלוטין, ואז לאטום את פני השטח עם קצת שומן ברווז. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
כדי לשרת, לגרד את השומן מפני השטח ולפרוס את כיכר כפי שהיית פטה, או לגרוף מן ramekin.
מרכיבים שתצטרך
פטהפטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו