גריסרסונים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? גרייסרון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 13 אוהדים. אם יש לכם חזיר הוק, קינמון ו 2 שיני, עוף קורקבנים ו / או לבבות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. נסו מתכונים דומים.
הוראות
לזרוק את הבשר עם המלח ולכסות באופן רופף. מקררים בין לילה.
שוטפים את הבשר ומתייבשים. לטחון את החזיר דרך צלחת בינונית (אבו 1/4 חורים אינץ'). לחלופין, לרכך את החזיר. לפצל את רגלי הברווז במפרקי הברך.
חותכים את הקורקבן למגזרים 1/2 אינץ'.
מניחים את רגלי החזיר ורגלי הברווז בסיר.
מוסיפים את בשר החזיר טחון או טחון ואת הקורקבן.
תוסיף את המניה והשומן. להביא את הסיר לרתיחה ומבשלים בבית רתיחה נמוכה מאוד עד הבשרים הם מאוד מכרז, על 2 שעות.
הסר ועצם את רגלי הברווז (או, דג את העצמות אם הבשר החליק מעצמו.)
הסר את העצמות מרגלו של החזיר. לרכך את הבשר המתופף ולהניח בצד.
הרם את כל הבשרים מהסיר, כולל הטרוטר טחון, ומניח בקערת ערבוב גדולה.
בואו מיצי הבשר להתיישב בסיר ולאחר מכן לשפוך את כל השומן לתוך קערה נפרדת. צריך להיות כ 2 כוסות של מלאי ג ' לטין, מלוח.
השתמש בכף עץ כדי ללוש קלות את הבשרים בקערת הערבוב עד שיש לך מחית, פחות או יותר בהתאם להעדפה שלך.
מוסיפים את מלאי הבשר ומערבבים ביסודיות.
לארוז את graisserons בצנצנות שימורים קטנות או ramekins, לחיצה למטה כך הבשרים שקועים במלאי. מגניב לחלוטין, ואז לאטום את פני השטח עם קצת שומן ברווז. לאחסן במקרר.
כדי לשרת, לגרד את השומן מפני השטח ולפרוס את כיכר כפי שהיית פטה, או לגרוף מן ramekin.