גרנולה דובדבן שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל שוקולד דובדבן Granolan. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 428 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם שיבולת שועל מגולגל, קוקוס, cacao nibs, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו גרנולה דובדבן שוקולד, גרנולה שוקולד-דובדבן, ו גרנולה דובדבן שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
שים את מתלה התנור בעמדה האמצעית מחממים ל 300 מעלות F (150 C).
מערבבים את כל החומרים (למעט דובדבנים) יחד בקערה עד התערובת משולבת היטב ודביקה. קו מחבת גיליון עם נייר קלף או מחצלת סיליקון ולהפיץ את הגרנולה החוצה בשכבה דקה אפילו.
אופים את הגרנולה במשך 30-40 דקות עד הגרנולה הוא ריחני מאוד. היזהר לא לשרוף את הגרנולה כמו אבקת קוקו עושה את זה קשה להגיד כמה חום זה. אם יש ספק, למשוך את גרנולה מוקדם ולתת לו להתקרר. אם זה לא פריך לאחר הקירור, לשים אותו בחזרה בתנור עוד קצת. לאחר הגרנולה התקררה במלואה, מוסיפים את הדובדבנים המיובשים.