דבש זעפרן עוגת חג המולד
זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו פיל, צימוקים, שקדים טחונים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת אגוזי לוז עם יוגורט זעפרן קפוא ותאנים טפטוף דבש, עוגת חג המולד, ו אגסים בדבש וזעפרן.
הוראות
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
חמאה וקו פח עוגה עגול ועמוק של 20 ס " מ עם שתי שכבות של קלף אפייה (ראה איך, להלן). לקשור כמה גיליונות של עיתון סביב החלק החיצוני של הפח, רמה עם החלק העליון של קלף האפייה.
מחממים את הברנדי במחבת קטנה, ואז מוסיפים את הזעפרן ועוזבים להחדיר את החום לכמה דקות.
שים את החמאה, סוכר, ביצים, קמח, שקדים טחונים, אבקת אפייה וקמצוץ מלח לקערה, ואז להכות יחד עד שמנת וחלק.
מערבבים את הפירות, האגוזים והברנדי זעפרן לערבב לתוך הבלילה ומערבבים היטב.
כפית לתוך פח מוכן, להחליק את החלק העליון ולעשות לטבול קל באמצע.
אופים במשך 1 שעות, ואז לכסות באופן רופף עם נייר כדי לעצור את העליון over-בראונינג. הפעל תנור עד 140c / מאוורר 120c / גז 1 ומבשלים 1 hr יותר עד שיפוד יוצא נקי. השאירו להתקרר בדיל אז, בעוד שלה עדיין חם, לדרבן את העוגה בכל רחבי עם שיפוד.
מערבבים את הברנדי ודבש יחד וכפית על העוגה. לעטוף היטב בנייר כסף ולשמור במיכל אטום עד חג המולד, האכלה עם ברנדי דבש יותר מדי לעתים קרובות.