קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

דבש זעפרן עוגת חג המולד

דבש זעפרן עוגת חג המולד
זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו פיל, צימוקים, שקדים טחונים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת אגוזי לוז עם יוגורט זעפרן קפוא ותאנים טפטוף דבש, עוגת חג המולד, ו אגסים בדבש וזעפרן.

הוראות

1
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה וקו פח עוגה עגול ועמוק של 20 ס " מ עם שתי שכבות של קלף אפייה (ראה איך, להלן). לקשור כמה גיליונות של עיתון סביב החלק החיצוני של הפח, רמה עם החלק העליון של קלף האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מחממים את הברנדי במחבת קטנה, ואז מוסיפים את הזעפרן ועוזבים להחדיר את החום לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
שים את החמאה, סוכר, ביצים, קמח, שקדים טחונים, אבקת אפייה וקמצוץ מלח לקערה, ואז להכות יחד עד שמנת וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מערבבים את הפירות, האגוזים והברנדי זעפרן לערבב לתוך הבלילה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
6
כפית לתוך פח מוכן, להחליק את החלק העליון ולעשות לטבול קל באמצע.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
7
אופים במשך 1 שעות, ואז לכסות באופן רופף עם נייר כדי לעצור את העליון over-בראונינג. הפעל תנור עד 140c / מאוורר 120c / גז 1 ומבשלים 1 hr יותר עד שיפוד יוצא נקי. השאירו להתקרר בדיל אז, בעוד שלה עדיין חם, לדרבן את העוגה בכל רחבי עם שיפוד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מערבבים את הברנדי ודבש יחד וכפית על העוגה. לעטוף היטב בנייר כסף ולשמור במיכל אטום עד חג המולד, האכלה עם ברנדי דבש יותר מדי לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירות נהדרות לעוגת חג המולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.