דג אפוי יווני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2634 קלוריות, 205 גרם חלבון ו 171 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %75 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לך שמן זית, 2 (16 עוז) פחיות עגבניות מרוסקות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג אפוי בסגנון יווני, דג אפוי בסגנון יווני פשוט, ו דג אפוי לימון יווני עם עגבניות, קישואים וחומוס.
הוראות
1
מחממים תנור ל-375F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מניחים את חתיכות הדגים במחבת אפייה מתכת.מתבלים קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מערבבים את כל שאר החומרים, למעט היין ושמן הזית, מתבלים ומפיצים על גבי דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים את היין ושמן הזית ואופים במשך כ 35-40 דקות, או עד פתיתי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.