Monkfish עם Ratatouille דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך קישואים בינוניים גדולים, בזיליקום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Monkfish עם Ratatouille, Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), ו Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450°f. לזרוק חצילים, קישואים, פלפל ובצל עם 2 כפית שמן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מוסיפים קורנית; מתבלים במלח ופלפל וזורקים שוב. מעיל תבנית אפייה רדודה עם ספריי בישול. מסדרים ירקות על מחבת וצלי עד מכרז, כ 20 דקות. מערבבים שום ומרינרה. מכסים באופן רופף בנייר כסף וצולים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
הסר מחבת מהתנור. מערבבים בזיליקום קצוץ. לשפשף פילה עם הנותרים 2 כפית שמן; העונה עם מלח ופלפל. נסטלה דגים בירקות; לכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 בצל אדום, קוביות קטנות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
אופים עד דגים הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות. למעלה עם עלי בזיליקום וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.