Pescado Blanco Relleno עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 1019 קלוריות. לכו לחנות וקנו קינמון טחון, חסילונים שמורים ממלאי, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו גבינה ממולאת פלפלים לה צ'ילי relleno, קונכיות ממולאות עם דג לבן מעושן ברוטב בשמל לימון, ו חביתת Relleno צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 1 מחט ריפוד גדולה, מיתר מטבח, נייר קלף
מחממים שמן זית במחבת של 14 אינץ ' על חום בינוני. לטגן במהירות את השום הבצל טחון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את העגבניות והטחון במשך 5 דקות, או עד שהעגבניות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מוסיפים קינמון, ציפורן, שרימפס (שמורות מהמלאי), זיתים, צ ' ילי, מלאי, יין ומלח, ולאחר מכן מבשלים עד שכל הנוזל במילוי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מחממים גריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
כפית על 4 או יותר כפות של מלית בתוך חלל של כל דג עצמות. חוט מחט ריפוד גדול עם אורך 15 אינץ ' של מחרוזת בישול. קשרו את החוט, ותפרו את הדג. לשפשף את הדג עם כמויות נדיבות של חמאה, ולאחר מכן לגלגל אותו בפירורי לחם. עטפו כל דג פעמיים בנייר אפייה, ודאו למרוח חמאה על צד הנייר שיגע בדגים. לעטוף את הדג בנייר, קשירת בתקיפות את כל קצה עם קצת חוט. חזור על הליך זה עם כל דג.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.