אם יש לכם מלח ופלפל, חלב חמאה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו כריכי דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר מפרץ ישן, כריך לוקוס מצופה קמח תירס אפוי עם רוטב טרטר, ו שפמנון מצופה קמח תירס עם תיבול Cajun ורוטב טרטר חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לטאטא את המיונז ואת החמאה. מקפלים את חמוצים עגבניות ירוק, מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומקררים עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפלים תאילנדים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שים את חלב החמאה וקמח ב 2 צלחות עוגה נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®
קני סוכריות מרוסקים נוספים
3
לטאטא את קמח התירס לתוך הקמח יחד עם מלח ופלפל. טובלים את פילה הדגים משני הצדדים בחמאה, ומאפשרים לעודף לטפטף בחזרה לצלחת העוגה. לדלות את הדגים בתערובת הקמח, לחיצה כדי לעזור לו לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מעבירים את הדג לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי בכל אחד 2 מחבתות גדולות עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
6
מפזרים את הדגים עם יותר מתערובת הקמח ומוסיפים את הפילה למחבתות, בצד העור למעלה. מבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד הזהב מבושל דרך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מסננים את הדגים על נייר towellined אפייה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.