רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך חלב חמאה, פתיתי פלפל, מנטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: דג פריך ורוטב יוגורט יווני, כבש יווני עם רוטב מנטה יוגורט, ו צלעות כבש יווניות ורוטב יוגורט מנטה.
הוראות
1
בקערת ערבוב קטנה, לשלב יוגורט יווני, חלב חמאה, 1 1/2 כף קצוצה מנטה טרי, שום, פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
יוגורט יווני
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
מנטה טרייה
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
להקציף יחד, מתבלים במלח לפי הטעם. הגדר במקרר כדי להירגע בזמן שאתה מכין את הדגים.יש לשטוף את פילה הדגים במים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מפזרים כל פילה על החלק הקדמי והאחורי בקלילות עם מלח ופלפל.חפרו את הפילה בקמח או קמח ללא גלוטן, וודאו שהפילה מצופה באופן שווה ומלא בשכבה דקה של קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח ללא גלוטן
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
4
מפזרים את הפילה משני הצדדים עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
5
מחממים שמן במחבת מעל בינוני עד חם מספיק לטיגון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הוסף פילה למחבת. אם השמן הוא בטמפרטורה הנכונה, זה צריך בועה ו splatters evenlyno לרחוש או popping. אל תצטופפו במחבת, זה יוריד את טמפרטורת השמן ולהפוך אותו קשה יותר להפוך את הדגים. ייתכן שיהיה עליך לטגן בקבוצות כדי לשמור על צפיפות המחבת.מטגנים את הדג במשך כ 3 דקות בכל צד, עד הציפוי הוא חום זהוב משני הצדדים ואת הדג מבושל דרך.הגדר את פילה דגים מטוגנים על שכבה כפולה של מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מגישים פילה דגים חמים עם רוטב מנטה יוגורט קרמי יווני.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.