קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

דגים וצ'יפס

דגים וצ'יפס
דגים וצ'יפס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. גשו לסופר וקנו פפריקה, אבקת אפייה, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. מתכונים דומים: דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס.

הוראות

1
לשפשף את תפוחי האדמה היטב, ואז לחתוך לתוך 1/4 " אלות עבות. יבש ביסודיות עם מגבות נייר ולהשאיר אותם יושבים על מגבות נייר כדי לאפשר את פני השטח של תפוחי אדמה להתייבש במשך כ 30 דקות. אתה יכול לדלג על שלב זה אם אתה לחוץ בזמן, אבל תפוחי האדמה שלך לא יתברר פריך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מערבבים את הקמח, קורנפלור, פפריקה, ואבקת בצל בקערה בינונית עד בשילוב טוב. אבק כל פילה דגים עם תערובת הקמח מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף 1 1/2" של שמן צמחי לסיר תחתית כבד וחום ל 330 מעלות F. קו 2 מתלים חוט עם 2 שכבות של מגבות נייר כל אחד.מטגנים את תפוחי האדמה בקבוצות עד צבע שזוף בהיר ואת הקצוות רק מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
להעביר את השבבים המטוגנים למתלה מוכן אחד לנקז.כאשר תפוחי האדמה נעשים טיגון, להוסיף את אבקת האפייה לתערובת הקמח לטאטא יחד. לאחר מכן להוסיף את הבירה הקרה לתערובת הקמח בקלילות להקציף יחד. זה בסדר אם יש עדיין כמה גושים, רק לוודא שאתה לא לערבב את הבלילה או שזה יהיה בסופו של דבר כבד. טובלים את הפילה בבלילה ומטגנים אותם בקבוצות. הפוך את הפילה עם מלקחיים כאשר אתה רואה את הקצוות להתחיל להפוך חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
העברה למתלה מוכן השני כפי שהם מסיימים טיגון.כאשר הדג נעשה טיגון, להגדיל את החום של השמן ל 375 מעלות F. מטגנים את השבבים בפעם השנייה עד שהם זהובים חום פריך.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מסננים על מדף ומפזרים מלח. מטגנים את הדגים בפעם השנייה בטמפרטורה גבוהה יותר עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
ניקוז על מדף.
8
מגישים את הדגים וצ ' יפס עם טריזי לימון או חומץ.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.