דגים עטופים עלי בננה עם צ'ילה ראג' ס וקרמה
צריך ללא גלוטן ו מנות ראשונות pescatarian? דגים עטופים עלי בננה עם צ'ילה ראג' ס וcrema יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עלי בננה, שמן זעפרן, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בשר בקר ולחם תירס עטוף בעלים של בננה, אורז דביק ונקניק סיני עטוף בעלים של בננה, ו מבשלים את הספר: עוף במרינדה Achiote עטוף עלי בננה (מתכונים דומים).
הוראות
צ ' ילי צלוי על מדפים של מבערי גז על חום גבוה, פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 10 עד 12 דקות. (או לצלות צ ' ילי על מחבת מטאטא על 5 סנטימטרים מחום, מסתובב מדי פעם, כ -15 דקות.)
העברה לקערה גדולה לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ואז לתת לעמוד 20 דקות.
כאשר קריר מספיק כדי להתמודד, לקלף צ 'ילי, השלכת גבעולים וזרעים (לא לשטוף תחת מים זורמים כמו זה שוטף את הטעם), לחתוך לאורכו לרצועות 1/4 אינץ' עבה.
מבשלים בצל עם מלח בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב, עד בצל רך אבל עדיין יש מרקם, על 10 דקות. מערבבים בצ ' ילי ומבשלים, ערבוב, 1 דקה, ואז מתבלים במלח.
חותכים (ושמורה) tough center rib שפועל לאורך הקצה התחתון של כל עלה עם מזמרה במטבח.
חותכים צלעות לרצועות 12 עד 14 אינץ ' לקשירת מנות. בעדינות לחתוך עלים לתוך 8 (12 אינץ') ריבועים, להיזהר לא לפצל אותם.
לאט לרוץ ריבוע עלה בננה על פני להבה של מבער גז, רק מספיק כדי "להמיס" ציפוי חיצוני על העלה (זה יהיה מבריק למדי; אם יש לך תנור חשמלי, להחזיק עלה מעט מעל צורב על בינוני גבוה).
מניחים חתיכת דגים במרכז ריבוע ועונה עם מלח, ולאחר מכן העליון עם 1/2 כוס ראג ' ה ו 2 כפות קרם. מקפלים 2 צדדים של עלה בננה על פני דגים כדי לצרף אותו, ולאחר מכן לקפל בצדדים מנוגדים כדי ליצור חבילה. לקשור מנות עם רצועה של בננה עלה צלעות ולהעביר תבנית אפייה גדולה. להרכיב 7 מנות יותר באותו אופן.
אופים מנות דגים באמצע תנור 20 דקות, ולאחר מכן להעביר כל צלחת גדולה או קערת מרק רדודה.
חותכים קשרים של מנות ולפתוח אותם (עלים אינם אכילים).
* זמין בשווקים לטינו ואסיה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.