דייסת יוגורט שמנת עם תפוח & קומפוט צימוקים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, דייסת יוגורט שמנת עם תפוח & קומפוט צימוקים עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש ארוחת בוקר זו 281 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש תפוחים, צימוקים, מיץ תפוזים, שיבולת שועל דייסה. וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוח אפוי וקומפוט צימוקים, דייסת יוגורט שמנת עם בננה, אוכמניות & ציפוי שקדים, ו דייסת יוגורט שמנת עם ציפוי משמש, ג'ינג'ר ואשכולית.
הוראות
עבור ציפוי תפוח: לחלוט תפוחים במחבת מכוסה עם צימוקים ומיץ תפוזים עבור 8-10 דקות עד התפוח הוא רך. מחית קצת מהתפוח כדי לעבות את המיץ. יכול להתבצע קדימה ומקורר עד 1 שבוע.
מגישים חם או קר על הדייסה עם גרעיני חמניות.
עבור הדייסה: עצה 400מ " ל מים למחבת קטנה ללא מקל ומערבבים שיבולת שועל. מבשלים על אש נמוכה עד מבעבע ומעובה. (כדי להפוך במיקרוגל, להשתמש במיכל עמוק כדי למנוע דליפה כמו התערובת תעלה כפי שהוא מבשל, ומבשלים 3 דקות על גבוה.) מערבבים ביוגורט או מערבולת במחצית העליון עם השאר.