מתכון זה מספק 15 מנות. עם 272 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: דלעת עוגת גבינה ברים, דלעת עוגת גבינה ברים, ו דלעת עוגת גבינה ברים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. קו מחבת 8 אינץ ' מרובע עם נייר כדי לסכל צדדים overhangs. ערפל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הפוך את הקרום: עוגיות תהליך במעבד מזון עד הקרקע. דופק בחמאה. לחץ באופן שווה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
אופים עד המשרד, 10 עד 12 דקות. מגניב במקצת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הפוך מילוי: עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה, על 2 דקות. הכה בדלעת, ואז ביצים, 1 בכל פעם. מקציפים וניל, קמח, תבלין ומלח עד רק בשילוב.