דלעת צלויה עם חמאה חומה וקינמון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו דלעת צלויה עם חמאה חומה וקינמון. מתכון זה מכין 6 מנות עם 357 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר חום, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. נסו סוכר חום ואננס דלעת בלוט צלויה עם חמאה חומה מתובלת, דלעת אמברקופ קלויה עם חמאה חומה, ו דלעת חורף צלויה עם חמאה חומה ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
שים את הדלעת על משטח ישר, ואז מתפצל לשניים לאורכו ומגרד את הזרעים.
חותכים כל חלק לשניים, לאורך, ליצירת 4 טריזים. מסדרים בשכבה אחת על 1 או 2 ניירות אפייה.
בסיר קטן, על אש בינונית, מוסיפים את החמאה. המתן עד שהחמאה תתחיל להפוך לצבע חום בהיר.
מסירים מהאש ויוצקים מיד מחצית מהחמאה על חלקי הדלעת. שמרו את שארית החמאה.
מפזרים את הדלעת עם הסוכר החום והמולסה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסיימים על ידי פיזור הג ' ינג 'ר הטחון (היבש), הג' ינג ' ר המגורד הטרי, הקינמון וציפורן הטחונה. סוחטים את מיץ התפוזים מעל הדלעת. ממלאים את תחתית נייר האפייה בכ -1 אינץ ' מים ליצירת אדים בזמן שהסקווש נאפה בתנור. מכסים את ניירות האפייה בנייר אלומיניום ואוטמים היטב את הקצוות.
מכניסים את המגש למרכז התנור ואופים, ללא הפרעה, למשך 30 עד 45 דקות. כדי לבדוק את האלילות, פירס 1 קטע סקווש עם קצה סכין קטנה. הסכין צריכה להחליק פנימה והחוצה בקלות. כאשר הדלעת רכה, הוציאו את התבנית מהתנור וקילפו בזהירות את נייר הכסף.
מזלפים את יתרת החמאה ומניחים בצד להתקרר.
מעבירים לפלטת הגשה ומגישים.