הבולגוגי הקוריאני הטוב ביותר
Best קוריאני Bulgogi עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם צלי צ'אק בקר, בצל ירוק, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז גרגר ארוך אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. וזה מעולה. מתכונים דומים: בולגוגי יונגול (מרק בולגוגי קוריאני), בולגוגי קוריאניname, ו בולגוגי קוריאניname.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את רוטב הסויה, בצל ירוק, שומשום, בירה ושמן שומשום.
מניחים בשר במרינדה, מכסים ומקררים בין לילה לקבלת התוצאות הטובות ביותר.
מערבבים אורז ומים בסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 20 דקות, עד רייס מכרז.
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מטגנים רצועות בשר במשך כ 5 דקות בכל צד, או כדי doneness הרצוי.
מגישים בשר בקר עם אורז ועלי חסה. כפית קצת אורז ובשר לתוך עלה חסה, לקפל בצדדים ולהתגלגל למעלה כדי להפוך את שקית של בולגוגי. אין צורך בסכו " ם.