קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

הביצה בשום של איימי

הביצה בשום של איימי
אם יש לך חצאי חזה עוף, אבקת שום, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. נסו עוף קרבונרה עם פרמזן קרבונרה (ללא ביצה), תבשיל ביצים מקסיקני, ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצלחת זכוכית, לנצח חלמון ביצה עם שום.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
שוםשום
2
מניחים עוף בתערובת ביצים, ופונים למעיל. מכסים צלחת ומקררים לפחות 4 שעות, או לילה אם אפשר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ביצהביצה
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
ממיסים חמאה ושופכים לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מערבבים יחד את פירורי הלחם, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, אבקת שום, מלח ופלפל. לטבול עוף במרינדה בתערובת פירור.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
פירורי לחםפירורי לחם
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
מניחים עוף מצופה בתבנית אפייה, ושופכים את תערובת הביצים הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות בכל צד, או עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור