הביצה בשום של איימי
אם יש לך חצאי חזה עוף, אבקת שום, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. נסו עוף קרבונרה עם פרמזן קרבונרה (ללא ביצה), תבשיל ביצים מקסיקני, ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת זכוכית, לנצח חלמון ביצה עם שום.
מניחים עוף בתערובת ביצים, ופונים למעיל. מכסים צלחת ומקררים לפחות 4 שעות, או לילה אם אפשר.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ממיסים חמאה ושופכים לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים יחד את פירורי הלחם, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, אבקת שום, מלח ופלפל. לטבול עוף במרינדה בתערובת פירור.
מניחים עוף מצופה בתבנית אפייה, ושופכים את תערובת הביצים הנותרת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות בכל צד, או עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.