קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות36
מגזין

הודו ורוטב של שעתיים.

הודו ורוטב של שעתיים.
הודו ורוטב של שעתיים הם המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מרק עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו 2 שעות טורקיה, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את הבצל, שום ורוזמרין, אם משתמשים, לתוך חלל טורקיה ריק.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מניחים את טורקיה במחבת צלייה גדולה, צד השד למעלה, ומברשת עם חמאה או שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מניחים בתנור, חשוף, וצלי, ללא השגחה, במשך 1 שעה. בזהירות להסיר את טורקיה מהתנור (לסגור את הדלת של התנור), צופה קיטור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מברישים את ההודו עם חמאה או המיצים שלה. לחזור לתנור במהירות ולהפחית את החום ל 400 ° F. צולים עוד 30 דקות, בדיקת מיצי המחבת מדי פעם. מכסים בנייר כסף אם השד חום מדי. לבשל עוד 30 דקות, הוספת מלאי אם המיצים פאן להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
ההודו נעשה כאשר מדחום בשר מוכנס ב רשם הירך שלה 77° והמיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
תן לנוח 10 דקות (הטמפרטורה צריכה לעלות 10 מעלות ב 10 דקות).
8
הסר את ההודו ללוח או מגש לגילוף. לגלף. השליכו את הבצלים והשום מתוך תרנגול ההודו. ההודו יכול להתבצע יום קדימה בקירור לפני reheating, מגולף, או שזה יכול להיות מגולף 10 דקות לאחר מנוחה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
אם תחליט לצלות ולגלף את טורקיה לפני הזמן או אם אתה רוצה להקפיא חלק של טורקיה לאירוע אחר, למקם את טורקיה מגולפת בתבנית אפייה רדודה, לכסות אותו עם מרק, ולאחר מכן לעטוף עם נייר או למקם את המנה בשקית פלסטיק; לקרר עד 2 ימים או להקפיא עד 1 חודש. כאשר אתה מוכן לשרת, להפשיר, במידת הצורך, במקרר עד 2 ימים או להקפיא עד 1 חודש. כאשר אתה מוכן לשרת, להפשיר, במידת הצורך, במקרר, ואז אופים בתנור 177°. עבור 30 עד 45 או עד מחומם לחלוטין דרך (או חום במיקרוגל).
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
בעוד ההודו נח, מניחים את המחבת מעל חום בינוני-גבוה. העור, שומן, ומיצים צריך להיות ברונזה כהה יפה, לא שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את כל אבל 1/2 כוס השומן. שמור כמה שיותר מהמיצים ככל האפשר.
12
לטאטא את הקמח לתוך השומן ולבשל, ערבוב, עד הקמח הופך חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
לטאטא את שאר המרק, ומרתיחים עד עבה וטעים, ערבוב מדי פעם. מסננים אם גבשושי או כל חלק נשרף.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מוסיפים מים או מרק משומר או מלאי אם רוטב דק יותר רצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
15
הוסף כמה שיותר שמנת לפי הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
16
Reprinted with permission from Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertaining by Nathalie Dupree. © 1998 ויקינג