הודו ורוטב של שעתיים.
הודו ורוטב של שעתיים הם המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מרק עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו 2 שעות טורקיה, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הבצל, שום ורוזמרין, אם משתמשים, לתוך חלל טורקיה ריק.
מניחים את טורקיה במחבת צלייה גדולה, צד השד למעלה, ומברשת עם חמאה או שמן.
מניחים בתנור, חשוף, וצלי, ללא השגחה, במשך 1 שעה. בזהירות להסיר את טורקיה מהתנור (לסגור את הדלת של התנור), צופה קיטור.
מברישים את ההודו עם חמאה או המיצים שלה. לחזור לתנור במהירות ולהפחית את החום ל 400 ° F. צולים עוד 30 דקות, בדיקת מיצי המחבת מדי פעם. מכסים בנייר כסף אם השד חום מדי. לבשל עוד 30 דקות, הוספת מלאי אם המיצים פאן להתאדות.
ההודו נעשה כאשר מדחום בשר מוכנס ב רשם הירך שלה 77° והמיצים לרוץ ברור.
תן לנוח 10 דקות (הטמפרטורה צריכה לעלות 10 מעלות ב 10 דקות).
הסר את ההודו ללוח או מגש לגילוף. לגלף. השליכו את הבצלים והשום מתוך תרנגול ההודו. ההודו יכול להתבצע יום קדימה בקירור לפני reheating, מגולף, או שזה יכול להיות מגולף 10 דקות לאחר מנוחה.
אם תחליט לצלות ולגלף את טורקיה לפני הזמן או אם אתה רוצה להקפיא חלק של טורקיה לאירוע אחר, למקם את טורקיה מגולפת בתבנית אפייה רדודה, לכסות אותו עם מרק, ולאחר מכן לעטוף עם נייר או למקם את המנה בשקית פלסטיק; לקרר עד 2 ימים או להקפיא עד 1 חודש. כאשר אתה מוכן לשרת, להפשיר, במידת הצורך, במקרר עד 2 ימים או להקפיא עד 1 חודש. כאשר אתה מוכן לשרת, להפשיר, במידת הצורך, במקרר, ואז אופים בתנור 177°. עבור 30 עד 45 או עד מחומם לחלוטין דרך (או חום במיקרוגל).
בעוד ההודו נח, מניחים את המחבת מעל חום בינוני-גבוה. העור, שומן, ומיצים צריך להיות ברונזה כהה יפה, לא שחור.
הסר את כל אבל 1/2 כוס השומן. שמור כמה שיותר מהמיצים ככל האפשר.
לטאטא את הקמח לתוך השומן ולבשל, ערבוב, עד הקמח הופך חום בהיר.
לטאטא את שאר המרק, ומרתיחים עד עבה וטעים, ערבוב מדי פעם. מסננים אם גבשושי או כל חלק נשרף.
מוסיפים מים או מרק משומר או מלאי אם רוטב דק יותר רצוי.
הוסף כמה שיותר שמנת לפי הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
Reprinted with permission from Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertaining by Nathalie Dupree. © 1998 ויקינג