הודו מטוגן בשמן עמוק
הודו מטוגן בשמן עמוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 87 גר' של חלבון, 1442 גרם של שומן, וסך הכל 13119 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, הודו, לשפשף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. מתכונים דומים: ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק.
הוראות
לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ, ולאפשר לנקז. לשפשף הודו בכל רחבי עם תיבול הבית. מעיל הודו עם לשפשף יבש. אפשר לציפור לשבת עד שהיא מגיעה לטמפרטורת החדר.
מחממים שמן בוטנים בסיר הודו או בסיר גדול מאוד ל-350 מעלות F. מורידים את טורקיה לשמן חם, בזהירות רבה, מוודאים שהוא שקוע לחלוטין. מטגנים הודו במשך 3 דקות לקילו בתוספת 5 דקות לכל ציפור.
הסר טורקיה משמן ולנקז על מגבות נייר.
מגישים עם הצדדים האהובים חג ההודיה וסלטים.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.