קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

הודו צלוי עם רוטב: קהל גדול

הודו צלוי עם רוטב: קהל גדול
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 83 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת לימון, קמח, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי עם רוטב: קהל קטן, פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה, ו הודו צלוי עם רוטב מחבת מרווה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בעמדה הנמוכה ביותר. זרוק כל שומן עודף מתוך חלל טורקיה. להתייבש מבפנים ומבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים יחד חמאה, מרווה, גרידת לימון, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה. מגררים מספיק גרידה מתפוז כדי למדוד 1 כפית ולהוסיף תערובת חמאה. רבע כתום לאורך ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
החל מחלל הצוואר (קטן יותר), להחליק בעדינות אצבע המורה בין העור והבשר של השד כדי לשחרר את העור (להיזהר לא לקרוע את העור). לדחוף את תערובת החמאה באופן שווה מתחת לעור משני צידי השד, ולשפשף את העור מבחוץ כדי להפיץ חמאה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מפזרים 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בחללים טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
חלל צוואר דברים (חלל קטן יותר) עם כמה פלחי תפוז ובצל, ולאחר מכן לקפל את עור הצוואר מתחת לגוף מאובטח עם שיפודי מתכת.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
6
דברים חלל גדול יותר עם בצל שנותר פלחי תפוז, ואז לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט מטבח ולהכניס כנפיים מתחת לגוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
לשים את טורקיה על מתלה במחבת צלייה ומפזרים את העור בכל רחבי עם 1 1 1/2 כפיות מלח (אם אתה משתמש טורקיה כשר, לראות את פתק הטבחים) ופלפל 1/2 כפית.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
מוסיפים 1 כוס מים למחבת וצולים טורקיה 30 דקות ב 218°.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. לסובב טורקיה 180 מעלות צלוי 30 דקות. סובב את טורקיה שוב 180 מעלות ו baste עם מיצי פאן. אוהל טורקיה רופף עם רדיד וממשיכים לצלות, סיבוב ושריפות עם מיצים כל 30 דקות (אם מחבת הופך יבש לחלוטין, להוסיף 1/2 כוס מים) עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של הירכיים החלק העבה ביותר של השדיים (לבדוק את שני הצדדים, קרוב אך לא נוגע העצם) רושמים לפחות165, על 1/2 עד 2 שעות יותר. (זמן קלייה הכולל יהיה 2 1/2 עד 3 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בזהירות להטות טורקיה כך מיצים בחלל גדול לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מעבירים הודו למגש, שומרים מיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
תנו לטורקיה לעמוד, חשופה, 30 דקות. להשליך בצל ותפוזים מחלל גדול ולחכות להשליך בצל ותפוזים בחלל קטן יותר עד שהם נגישים במהלך גילוף.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1
יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך 2 ליטר זכוכית למדוד (לא לנקות מחבת צלייה), ואז לרפרף ולהשליך שומן. (אם באמצעות מפריד שומן, יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת לתוך מפריד ולתת לעמוד עד השומן עולה למעלה, 1 עד 2 דקות. בזהירות לשפוך מיצי פאן מן המפריד לתוך למדוד, להשליך שומן.)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מחבת קלייה עמדה על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 1 כוס מים deglaze מחבת צלייה על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
יוצקים דרך מסננת למדידה המכילה מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף כמות מספקת של הודו למיצי פאן כדי להביא סך הכל ל-4 כוסות (אם המניה נקרשת, חום לנוזל).
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
ממיסים חמאה בסיר כבד של 3 ליטר על אש בינונית נמוכה ומקציפים בקמח. לבשל רביכה, לטאטא, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
להוסיף תערובת מניות בזרם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים, ואז להביא לרתיחה, לטאטא מדי פעם. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
* אם משתמשים בטורקיה כשרה, הפחיתו את המלח המפוזר על העור ל-1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים