הטוב ביותר אי פעם קציץ בשר
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 39%. נסו קציץ הבשר החדש של מנלו פארק-אפשר להכין קציץ בשר טעים במסעדה בבית, זה לא סוד איך מכינים קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא נהגה להכין, ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שתזדקק לו אי פעם עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים היטב 1/2 כוס מרק עגבניות, בקר, תערובת מרק בצל, פירורי לחם וביצה בקערה גדולה.
מניחים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 ומעצבים היטב לכיכר בגודל 8 על 4 אינץ'.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 1 שעה 15 דקות או עד שקציץ הבשר מבושל.
מחממים 2 כפות טפטופי מחבת, מרק עגבניות שנותר ומים בסיר של 1 ליטר על אש בינונית עד שהתערובת חמה ומבעבעת.
מגישים את הרוטב עם קציץ הבשר.