הטיפ של אמילי עבור מנות צמחוניות אסיאתיות
הטיפ של אמילי המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שום, זנגביל, אפונה שלג, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. . מתכונים דומים: הטיפ של אמילי עבור מנות צמחוניות אסיאתיות, מנות ירקות עוף, ו מנות חזיר 'N' Veggie.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מערבבים חמאה מומסת, רוטב סויה, חומץ אורז וסוכר חום בקערה קטנה; להפריש.
מערבבים את שאר החומרים בקערה גדולה.
מניחים חצי תערובת הירקות במרכז גיליון נייר. כפית חצי מתערובת החמאה על ירקות.
להעלות את הצדדים של רדיד מעל ירקות; לקפל פעמיים. פעמיים לקפל את שני הקצוות של נייר כדי לאטום מנות, משאיר מקום למחזור חום בפנים. חזור על מנת להפוך את המנה השנייה.
מניחים מנות על תבנית אפייה עם צדדים 1 אינץ'.
אופים 15 עד 20 דקות או עד ירקות רצויים פריכות. לפתוח מנות בזהירות על ידי חיתוך לאורך קפלים העליון עם סכין חדה, המאפשר קיטור לברוח. מערבבים כדי מעיל באופן שווה.