היביסקוס-רגל מושרה של כבש
היביסקוס-רגל טלה במרינדה היא ללא גלוטן מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם רגל כבש, שיני שום, ג'לי דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 שעות. נסו עוגיות שוקולד והיביסקוס עם היביסקוס-Ganache חדורים, כבש במרינדה, ו צלעות כבש במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה עם שום וגרגירי פלפל.
הוסף היביסקוס פרחים בעדינות ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום ולתת מרינדה תלולה 30 דקות.
יוצקים מרינדה דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על מוצקים, ואז להשליך מוצקים.
מוסיפים סוכר, ערבוב עד מומס, וצינה עד קר.
הסר את רוב השומן מ כבש ולשים כבש בשכבה כפולה של שקיות פלסטיק sealable עם מרינדה. טלה במרינדה, מקורר, הופך את התיק פעם או פעמיים, 12 עד 24 שעות.
הסר כבש משקית, הזמנת מרינדה, ולאחר מכן להעביר למחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו. טלה יבש לשפשף עם שמן, ואז מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים תנור ל 232°. לשים כבש בשליש העליון של התנור ולהפחית את החום ל350. צולים עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של הרגל (ללא נגיעה בעצמות) רושמים125, על 1 עד 1/2 שעות.
להעביר כבש מגש, לכסות בנייר כסף, ולתת לעמוד 15 עד 25 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה על 57°).
בעוד שה עומד, יוצקים מרינדה שמורה למחבת צלייה. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים ומרתיחים מרינדה, גירוד ביטים חומים, עד מופחת כ 1 כוס.
מוסיפים מיצי בשר שהצטברו על מגש ומקציפים בג ' לי ומלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים חמאה וסחרור או מחבת שייק עד incorporated.
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר לתוך סירת תחתית כדי לשרת עם כבש.